GOSSIP

Δεν φαντάζεστε πόσο θα κοστίσει ο γάμος της Meghan και του Harry

Πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το βασιλικό γάμο της χρονιάς, αφού απομένουν μόνο λίγες εβδομάδες μέχρι τη στιγμή που ο πρίγκιπας Harry θα παντρευτεί την Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο παλάτι του Windsor.

Και τις τελευταίες μέρες έχει φουντώσει η συζήτηση για το εξωφρενικό ποσό που αγγίζει το κόστος για τη διοργάνωση του γάμου της χρονιάς.
Σε πρόσφατο άρθρο του το Business Insider παραθέτει το κόστος του γάμου το οποίο ανέρχεται σε 32 εκατομμύρια λίρες (πάνω από 36 εκατομμύρια ευρώ!).


Το άρθρο τονίζει πως μεγάλο μέρος των εξόδων, αφορούν δαπάνες για θέματα ασφάλειας. Και πράγματι το Sky News αναφέρει πως μόνο για τα έξοδα των μέτρων της αστυνομίας, θα δαπανηθούν πάνω από 6 εκατομμύρια λίρες (σχεδόν 7 εκατομμύρια ευρώ) και στην Βρετανία πολλοί θεωρούν πως αυτό το κόστος θα πρέπει να το επωμιστεί η βασιλική οικογένειά και να μην είναι κρατική δαπάνη.


Το άρθρο του Business Insider αναφέρει πως μεταξύ άλλο αναμένεται να δαπανηθούν περίπου 560.000 ευρώ για φαγητά και ποτά, περίπου 350.000 ευρώ για τη  μουσική στη δεξίωση και στο γάμο (για να πληρωθούν χορωδίες, μουσικοί και τραγουδιστές), 231.000 ευρώ κόστισαν τα προσκλητήρια και τα δώρα που θα πάρουν οι καλεσμένοι, περίπου 150.000 ευρώ θα δαπανηθούν σε λουλούδια για το στολισμό καια περίπου 65.000 ευρώ σε πυροτεχνήματα, ενώ και το νυφικό της Meghan αναμένεται να αγγίζει ένα 6ψήφιο νούμερο (πολλοί εκτιμούν πως θα ανέρχεται στα 300.000 ευρώ).

 

Τέλος σημειώνεται πως η γάμος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William είχε κοστίσει περίπου 27 εκατομμύρια ευρώ


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!