GOSSIP

Τανιμανίδης & Μπόμπα έφτιαξαν ένα βίντεο - προσκλητήριο για το γάμο τους

Το όμορφο ζευγάρι έχει προγραμματίσει το γάμο του για την 1η Σεπτεμβρίου και έφτιαξε το πιο όμορφο και πρωτότυπο προσκλητήριο γάμου.

H πρόταση γάμου του Σάκη Τανιμανίδη στη Χριστίνα Μπόμπα είχε γίνει λίγες μέρες πριν φύγει ο Σάκης για τον Άγιο Δομίνικο, κάνοντας έκπληξη στην αγαπημένη του με ένα μονόπετρο. 

Το βίντεο - προσκλητήριο στπ γάμο που θα γίνει στη Σίφνο, προβλήθηκε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο και εξασφάλισε ο Νίκος Γεωργιάδης. Το βίντεο ξεκινάει με τη βραδιά του πάρτι αποχαιρετισμού του Σάκη πέρυσι, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο όπου θα παρουσίαζε το πρώτο Survivor. Εκεί, ο παρουσιαστής έκανε έκπληξη στην αγαπημένη του και τη ζήτησε σε γάμο. Εκείνη, φανερά συγκινημένη έπεσε στην αγκαλιά του και είπε το μεγάλο ναι. 

Αμέσως μετά, το... σκηνικό μεταφέρεται στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα σε μία παραλία όπου η Χριστίνα και ο Σάκης ενημερώνουν on camera τους καλεσμένους τους να συγκρατήσουν την ημερομηνία της 1ης Σεπτεμβρίου καθώς αυτή θα είναι η μέρα του γάμου τους.

Δείτε τους στο παρακάτω βίντεο να καλούν φίλους και συγγενείς στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!