GOSSIP

Στα 14 χρόνια της έγινε ένα από τα 100 άτομα με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο

Είναι μόλις 14 ετών και όμως η ηθοποιός Millie Bobby Brown κατάφερε να κερδίσει μια θέση στη λίστα του περιοδικού TIME, με τους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο 

Το τηλεοπτικό κοινό την λάτρεψε ως την μικρούλα Eleven, το κοριτσάκι με το ξυρισμένο κεφάλι και τις υπερδυνάμεις, το οποίο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά StrangerThings που σάρωσε τα βραβεία.
Η νεαρή ηθοποιός με καταγωγή από τη Βρετανία, δεν είναι απλά ένα τηλεοπτικό αστέρι και ανερχόμενη σταρ στο Χόλιγουντ. 

Ήδη έχει πάνω από 2.2 εκ. followers στο Twitter και περισσότερα από 16 εκ. followers στο Instagram και έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές τα προσωπικά της social media προκειμένου να ταχθεί ενάντια στο bullying, διοργανώνοντας μάλιστα και ανάλογες καμπάνιες, γεγονός που εκτόξευσε τη δημοτικότητά της στα ύψη και της χάρισε τον τίτλο του νεαρότερου ατόμου που κέρδισε μια θέση στην ετήσια λίστα του ΤΙΜΕ με τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.


Στην ίδια λίστα είδαμε να μπαίνουν φέτος η Meghan Markle  και ο πρίγκιπας Harry που με το γάμο τους βρέθηκαν στο προσκήνιο, ενώ στη λίστα βλέπουμε από πολιτικά πρόσωπα (όπως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ  Donald Trump και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Kim Jong-un) μέχρι τραγουδίστριες όπως η Rihanna και η Cardi B.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ όλη τη φετινή λίστα του ΤΙΜΕ 100

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!