GOSSIP

H Markle πήγαινε σε μέντιουμ που είχε προβλέψει το γάμο της; [εικόνες]

Πολλοί θεωρούν πως η ζωή της Αμερικανίδας ηθοποιού Meghan Markle και ο γάμος της με τον πρίγκιπα Harry μοιάζει με ένα όμορφο και απίστευτο παραμύθι. Και όμως ένα μέντιουμ ισχυρίζεται πως ο ίδιος είχε προβλέψει αυτό το γάμο.

Την αποκάλυψη και επιβεβαίωση πως η Meghan Markle επισκέπτονταν συχνά ένα μέντιουμ, την έκανε ο μακιγιέρ Spencer Barnes, ο οποίος μέσω Instagram, πρόσφατα ευχαρίστησε την Meghan επειδή του σύστησε το μέντιουμ Richard Win.


Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει πως ο 72χρονος Richard Win, είναι ένα "κανονικό" μέντιουμ και πως "έφερε φως στη ζωή" του.


Ο Win με τη σειρά του μίλησε στο ΤΜΖ μετά την αποκάλυψη πως ήταν το μέντιουμ της Markle, και είπε πως η Meghan τον επισκέπτονταν συχνά στο παρελθόν και πως η τελευταία τους συνάντηση είχε γίνει λίγους μήνες πριν η Markle γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry και τότε ο Win είχε προβλέψει πως "Η Βρετανία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο μέλλον της ζωής σου" και της είχε πει πως την βλέπει στο Λονδίνο μαζί με πολλούς Βρετανούς και μάλιστα η Meghan είχε τότε πει "Ωραία! Λατρεύω του Βρετανούς!".

 

Τα δημοσιεύματα δε αναφέρουν πως ο Win χρεώνει από 200 μέχρι και 250 δολάρια για κάθε συνάντηση μαζί του και πολλοί τώρα προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για αυτόν τον μυστηριώδη άντρα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!