GOSSIP

Meghan και Harry δηλώνουν πως δεν θέλουν δώρα για το γάμο τους

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το γάμο της χρονιάς που θα γίνει στις 19 Μαΐου και ενώ οι ετοιμασίες είναι πυρετώδης, η Αμερικανίδα ηθοποιός Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως δεν θέλουν να λάβουν γαμήλια δώρα.

Το διάσημο ζευγάρι εξέφρασε την επιθυμία του να μην δεχτεί δώρα για το γάμο του. 


Όπως αναφέρει ο Guradian, το ζευγάρι προτείνει σε όσους σκέφτονται να κάνουν κάποιο δώρο για το γάμο τους (να σημειωθεί πως ο αδελφός του Harry, ο πρίγκιπας William στο γάμο του με την Kate Middleton έλαβε χιλιάδες δώρα από ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη) να προτιμήσουν να κάνουν μια δωρεά σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα.


Μάλιστα ανακοίνωσαν μια λίστα με 7 ιδρύματα και οργανισμούς που έχουν φιλανθρωπική δράση και δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η οικολογία, η φροντίδα άστεγων, η στήριξη γυναικών και η μάχη κατά του HIV, καθώς και φιλανθρωπικές δράσεις που σχετίζονται με τις ένοπλες δυνάμεις.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι καλεί να γίνουν δωρεές στα: Chiva (για παιδιά με HIV), Crisis, the Myna Mahila Foundation, Scotty’s Little Soldiers,  StreetGames, Surfers Against Sewage και στο The Wilderness Foundation UK.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!