GOSSIP

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα"

Πάσχα στο νησί της τη Ρόδο θα κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με την οικογένειά της, αλλά πριν φύγει έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

Και στη νέα της συνέντευξη η Κωνσταντίνα αναφέρθηκε και στα όσα άσχημα πράγματα είχαν ακούσει οι γονείς της για την ίδια, στο πόσο την στήριξαν στο να πει το ναι στο Survivor και στο πως μάλλον έχει δίκιο ο κόσμος που λέει "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα".


Σε ερώτηση για το πως είχαν αντιδράσει οι δικοί της όταν τους είπε πως θα πάει στο Survivor η διάσημη παρουσιάστρια απάντησε: "Όταν έμαθαν ότι θα πάω, μου είπαν ότι θα με στηρίξουν. Χαρακτηριστικά, ο μπαμπάς μου μου είπε ότι μόνο καλό θα μου έκανε η συμμετοχή μου εκεί. Είχαν διαβάσει πολύ άσχημα πράγματα για μένα οι γονείς μου και πίστευαν ότι με τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι θα με γνώριζε καλύτερο ο κόσμος. Γιατί όντως υπήρξε μια εποχή που για ότι γινόταν έφταιγα εγώ. Δεν θέλω να αποποιηθώ τίποτα. Απλά ήταν όλα στην υπερβολή. Τα γνωμικά που λέει ο λαός είναι πολύ σοφά. Λένε «καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα». Είναι πολύ σωστό αυτό και δείχνει μια πραγματικότητα που υπάρχει στις ημέρες μας και στην κοινωνία που ζούμε."
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!