GOSSIP

O Γιώργος Βογιατζής μίλησε για τον "Ιησού από τη Ναζαρέτ"

O διάσημος Έλληνας ηθοποιός είχε την τιμή να ερμηνεύσει τον Ιωσήφ στην επική μίνι σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" που από το 1977 μέχρι και σήμερα προβάλλεται σε δεκάδες χώρες κάθε Πάσχα.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την εμπειρία του να συμμετέχει στην εν λόγω σειρά: 

"Ο Τζεφιρέλι σχεδίαζε κάθε σκηνή το βράδυ και αν τις δεις μοιάζουν με κάδρα του Da Vinci. Ήταν πολύ λεπτομερής δουλειά" είπε ο ΓΙώργος Βογιατζής και μίλησε και για τον πρωταγωνιστή που ενσάρκωσε τον Ιησού: " Ο Ρόμπερτ Πάουελ ήταν καταπληκτικός. Όταν τον είδα στην Cinecitta ήταν με κόκκινα σγουρά μαλλιά, με κάτι γυαλάκια… πού να φανταστώ… Και τον ρωτάω τον Τζεφιρέλι: Αυτός παίζει τον Χριστό;' Λέει "ναι". Και θα δεις. Μετά τον ντύσανε, του βάλανε τα μαλλιά, το μούσι και βγαίνει από το στούντιο και έμεινα. Νόμιζα ότι έβλεπα τον Χριστό" είπε και πρόσθεσε "Επειδή δεν βλέπει καλά με τα γυαλιά, έχει ένα βλέμμα που δεν ανοιγοκλείνει ποτέ τα μάτια του. Γι’ αυτό τον πήρε ο Τζεφιρέλι. Μου λέει: "Εγώ τον πήρα όταν είδα ότι δεν έβλεπε".

Και εξήγησε πως η συγκεριμένη σειρά τον επηρέασε και πνευματικά: "Μπήκα στο κλίμα της θρησκείας λόγω της κατάστασης σε σημείο που άρχισα να έχω παραισθήσεις. Από τότε άρχισε να μου κάνει πλάκα ο Τζεφιρέλι. Πριν κάνει γυρίσματα για την σταύρωση έλεγε: "Για ρωτήστε τον Γιώργο, τι καιρό θα κάνει αύριο".

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!