GOSSIP

O Jim Carrey εντυπωσιάστηκε από την ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο χολιγουντιανός σταρ Jim Carrey τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει τη δική του καμπάνια κατά του Αμερικανού προέδρου Donald Trump με όπλο τη... ζωγραφική.

Ο διάσημος κωμικός ασχολείται πλέον με τη ζωγραφική και έχει στήσει το δικό του ατελιέ και μάλιστα οι πίνακές του και τα σκίτσα του έχουν συχνά σατιρικό περιεχόμενο και στρέφονται κατά των πολιτικών του Trump.


Πρόσφατα δε προκάλεσε σάλο με έναν πίνακά του που είχε τον τίτλο "Οι 50 Αποχρώσεις της Σαπίλας" και έδειχνε τον Αμερικανό πρόεδρο να κάνει σεξ.


Και τώρα ο  Jim Carrey μας έδειξε μέσω twitter έναν ακόμη πίνακά του, στον οποίο βλέπουμε τον Αμερικανό πρόεδρο να κάνει μπάνιο μέσα σε έναν οχετό γεμάτο σκουπίδια, θέλοντας να καυτηριάσει τις πολιτικές Trump για τους μετανάστες.  Και μάλιστα μας εξήγησε πως πηγή έμπνευσης για τον πίνακα στάθηκε η πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Αντεντοκούνμπο στην εκπομπή 60 Minutes και έγραψε "Παρακολούθησε κανείς τα 60 λεπτά; Εξαιρετικό αφιέρωμα για ένα φτωχό παιδί από την Ελλάδα, που λέγεται Γιάννης Αντετοκούνμπο και κάνει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ. Η Αμερική έχει ακόμη λίγη μαγεία. Κρίμα που θα πρέπει να κολυμπήσεις μέσα σε τόσα πολιτιστικά απόβλητα για να τη βρεις".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!