GOSSIP

To νέο άλμπουμ του The Weeknd μιλά για τη Selena Gomez; [βίντεο]

Το νέο άλμπουμ του The Weeknd μόλις κυκλοφόρησε και οι φαν του είναι πεπεισμένοι πως οι στίχοι στα τραγούδια του μιλούν για το πόσο τον πλήγωσε η Selena Gomez όταν χώρισαν.

Το άλμπουμ λέγεται My Dear Melancholy και περιέχει και το κομμάτι "Call Out My Name", στο ποίο όντως οι στίχοι μοιάζουν να έχουν πολλές αναφορές στο δεσμό του με την Gomez.


Θυμίζουμε πως οι δυο τους έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα (αμέσως μετά το χωρισμό του Weeknd με την Bella Hadid).  Όμως ο δεσμός του τελείωσε ξαφνικά και λίγες εβδομάδες αργότερα, η Selena τα ξαναβρήκε με τον πρώην της Justin Bieber.


Σε αυτό το γεγονός θεωρούν πολλοί πως αναφέρεται ο στίχος του κομματιού που λέει "υποθέτω πως ήμουν απλά μια στάση μέχρι να πάρεις τις αποφάσεις σου, χαράμισες το χρόνο μου", ενώ σε άλλο σημείο πολλοί θεωρούν πως αναφέρεται και στη μεταμόσχευση νεφρού που έκανε η Selena και ο στίχος αναφέρει "λες πως δεν ένιωσα τίποτα μωρό μου, αλλά έλεγα ψέματα - πήγα να κόψω ένα κομμάτι μου για τη δική σου ζωή".


Πάντως ο νέος δίσκος συγκεντρώνει εξαιρετικά σχόλια και πολλοί λένε πως ευτυχώς που η Selena πλήγωσε στον Καναδό τραγουδιστή και μας χάρισε ένα τόσο ευαίσθητο και όμορφο άλμπουμ
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!