GOSSIP

Πως τελειώνει ο τηλεοπτικός έρωτας της Meghan Markle; [βίντεο]

Σε λίγες εβδομάδες η Αμερικανίδα ηθοποιός Meghan Markle, θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του πρίγκιπα Harry και έχει πει οριστικό αντίο στο Χόλιγουντ.

Το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε την Meghan Markle μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Suits, στην οποία η Meghan ως Rachel είχε έναν φλογερό έρωτα με τον Mike (τον ρόλο ερμηνεύει ο Patrick J Adams). 
Και οι παραγωγοί της σειράς έπρεπε να βρουν ένα τρόπο να "τελειώσουν" την Meghan από τη σειρά, αφού η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της και να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και να πει αντίο στην υποκριτική. Πως λοιπόν θα τελειώσει αυτό το ειδύλλιο;


Όπως αναφέρει ο παραγωγός της σειράς Suits, o Aaron Korsh, είπε πως γνώριζαν τη σχέση της Meghan με τον πρίγκιπα και είχαν προετοιμαστεί για το σενάριο που ο δεσμός της θα γίνονταν πιο σοβαρός. Βέβαια είπε πως από διακριτικότητα ποτέ δεν ρώτησαν την Meghan Markle για τις προθέσεις της. 


Όταν όμως ανακοινώθηκε ο γάμος έπρεπε να δουν τι θα κάνουν με τον ρόλο της Rachel. Ο ίδιος είπε πως πάντα η εύκολη λύση για να καλυφθεί η αποχώρηση ενός πρωταγωνιστή είναι ο θάνατος, αλλά το κοινό είχε αγαπήσει πολύ την Meghan ως Rachel και τον συμπρωταγωνιστή της.


Έτσι , όταν και ο Patrick J Adams ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το καστ της σειράς, οι παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να γράψουν ένα καλύτερο σενάριο για το φινάλε του έρωτα της Rachel και του Mike.


Φυσικά δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες, λέει όμως πως αρκετά στοιχεία μπορεί να δει κανείς στο τρέιλερ της 7ης σειράς του Suits, ενώ αφήνει να εννοηθεί πως το φινάλε του συγκεκριμένου τηλεοπτικού έρωτα θα ικανοποιήσει πολύ τους φαν της Meghan και του Patrick.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!