GOSSIP

Πρώην σταρ είπε μέσω twitter πως πήγαν να τον δολοφονήσουν [εικόνες]

Τον γνωρίσαμε ως νεαρό πρωταγωνιστή σε θρυλικές ταινίες όπως τα Goonies και θεωρούνταν ένα από τα παιδιά - θαύματα του Χόλιγουντ.

Ο Corey Feldman μετά όμως από μια λαμπρή καριέρα σε νεανικές ταινίες πέρασε στην αφάνεια και πριν από λίγα χρόνια επανήλθε στο προσκήνιο όταν έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο αποκάλυπτε σωρεία σεξουαλικών σκανδάλων στο Χόλιγουντ και μιλούσε για δίκτυο που προωθεί το σεξ με ανήλικα αγόρια και τη χρήση ναρκωτικών, ενώ μιλούσε ακόμα και για βιασμούς ανήλικων πρωταγωνιστών από παράγοντες του Χόλιγουντ.


Τώρα ο 46χρονος Corey ισχυρίζεται πως ήταν θύμα απόπειρας δολοφονίας. Ο ηθοποιός είπε πως ενώ ήταν στο αμάξι του με τον σωματοφύλακα του κάποιος άνοιξε την πόρτα και τον μαχαίρωσε με ένα μαχαίρι ή μια σύριγγα και αρχικά είπε πως θεωρεί πως δέχτηκε επίθεση εξαιτίας των όσων έχει αποκαλύψει.


Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε στα social media φωτογραφίες του από το νοσοκομείο και έγραψε πως η αστυνομία διερευνά την υπόθεσή του ως απόπειρα δολοφονίας.


Ωστόσο οι γιατροί ενώ επιβεβαιώνουν πως υπήρχαν τρυπήματα από σύριγγα δεν εντόπισαν σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ η αστυνομία στην αναφορά της κάνει λόγο για έναν άγνωστο άντρα που πλησίασε τον Feldman  και έκανε μια κίνηση σαν να τον μαχαιρώνει αλλά δεν αναφέρει πουθενά πως υπήρξε τραυματισμός του Feldman ούτε φυσικά επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του ηθοποιού για απόπειρα δολοφονίας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!