GOSSIP

H Gisele αποκάλυψε την γλυκιά αμαρτία που "σπάει" τη δίαιτά της

Για χρόνια υπήρξε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη και πολλοί θεωρούν πως το σώμα της είναι ό,τι πιο άψογο κυκλοφορεί στον πλανήτη.

Και για χρόνια η Gisele σε διάφορες συνεντεύξεις της μιλούσε για τα μυστικά της διατροφής της και στην ουσία είχαμε καταλάβει πως ακολουθούσε μια αυστηρή δίαιτα και μια απόλυτα υγιεινή διατροφή χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλκοόλ, χωρίς γλουτένη, χωρίς γαλακτοκομικά... γενικά μια δίαιτα με πολλά "χωρίς".


Τώρα όμως σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Wall Street Journal, η 37χρονη Gisele αποκάλυψε πως έχει μια γλυκιά αδυναμία: δεν μπορεί να αντισταθεί σε κάποια συγκεκριμένα ντόνατς (τα γνωστά μικρά Munchkins, που έχει λανσάρει η Dunkin' Donuts) και μάλιστα είπε πως δεν τρώει μόνο ένα, αλλά μπορεί να φάει μέχρι και 10 τη φορά!


Η Gisele είπε πως τα συγκεκριμένα νόνατς τα ανακάλυψε μέσω του συζύγου της που τα έφερνε στην προπόνηση χόκει του 8χρονου γιου τους και έκτοτε το διάσημο μοντέλο λέει πως τα καταβροχθίζει!


Η συγκεκριμένη ατάκα της Gisele... σόκαρε το δημοσιογράφο που έκανε τη συνέντευξη, ο οποίος έγραψε ένα μήνυμα στους αναγνώστες του λέγοντας (με πολύ αστεία διατύπωση) πως κοίταξε την Gisele μέσα στα μπλε μάτια της και πιστεύει πως του είπε την αλήθεια!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!