GOSSIP

H Jolie διαψεύδει τις φήμες πως έχει νέο δεσμό

Τον τελευταίο καιρό αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο, ήθελαν την Angelina Jolie να έχει προχωρήσει στη ζωή της και να έχει ξεκινήσει ένα νέο δεσμό.

Αρχικά γράφτηκε πως η Jolie διατηρεί κρυφό δεσμό με Βρετανό φιλάνθρωπο και πιο πρόσφατα αναφέρθηκε πως η Jolie βγαίνει το τελευταίο διάστημα με έναν μεσίτη.
Μάλιστα στο ρεπορτάζ έκανε λόγο για έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άντρα που δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ και πρόσθετε πως και ο Brad Pitt έχει επίσης ξεκινήσει νέο δεσμό.


Και μπορεί ο Pitt να μην έχει διαψεύσει το δημοσίευμα, ωστόσο πηγή από τον φιλικό κύκλο της Jolie έσπευσε να ξεκαθαρίσει με δηλώσεις στο περιοδικό People των ΗΠΑ, πως οι φήμες πως η Jolie έχει δεσμό είναι ψευδείς.


Η πηγή τονίζει κατηγορηματικά πως η Angelina Jolie δεν βγαίνει ραντεβού με κανέναν και πως δεν έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί με τα ερωτικά της, ούτε την ενδιαφέρει να κάνει ένα δεσμό και πως το μόνο που αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή της είναι τα έξι παιδιά της και πως σε αυτά έχει επικεντρωθεί εδώ και μήνες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!