GOSSIP

Η Μίνα Αρναούτη λέει πως η οικογένεια Παντελίδη της ζητάει πολλά λεφτά

Έχουν περάσει δύο χρόνια από όταν ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του και όμως ακόμα συνεχίζονται νομικές έριδες με αφορμή το μοιραίο τροχαίο.

Και τώρα η φίλη του Παντελίδη και συνοδηγός το μοιραίο βράδυ, η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει πως η οικογένεια Παντελίδη της ζητά να δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στο thetoc.gr αποκαλυπτική ήταν η Μίνα Αρναούτη στη συνέντευξή της, δυο χρόνια μετά από το μοιραίο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα πολλαπλά χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει, αλλά και για την τωρινή κατάσταση της υγείας της, ενώ αποκάλυψε ότι η οικογένεια του τραγουδιστή της ζητάει 84.000 ευρώ.

«Πρώτη εικόνα που θυμάμαι είναι ότι ο γιατρός μου έδειξε τη μητέρα μου και λέει “ποια είναι αυτή;”. Και λέω “μαμά”.  Μου έκανε φοβερή εντύπωση. Λέω πρέπει να είμαι πολύ σοβαρά για να έρθει η μητέρα μου εδώ. Δεν καταλάβαινα την κατάστασή μου! Ήμουν 35 κιλά, με κοντό μαλλί», είπε στην εκπομπή Εμείς και συνέχισε: «τα μάτια μου είχαν μπει μέσα! Φαντάσου ότι, όταν είχα βγει από το νοσοκομείο, ήθελα να βγάλω φωτογραφία -που λένε για αυτές τις φωτογραφίες ότι ανέβαζα-και το μάτι μου έμπαινε μέσα και τράβαγα το βλέφαρο να βγει έξω για να μην φαίνεται η ταλαιπωρία! Όλη μέρα είμαι στα νοσοκομεία».

Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από το συμβάν, η Μίνα Αρναούτη δεν έχει επισκεφθεί ποτέ το σημείο του τροχαίου, γαιτί όπως είπε δεν έχει τη δύναμη να το κάνει: «Σκέφτομαι ότι στο σημείο αυτό άφησε την τελευταία του πνοή ένας φίλος μου και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Και δεν του άξιζε αυτό. Αυτό το τέλος δεν του άξιζε. Στενοχωριέμαι όταν μιλάω για τον Παντελή».


Η οικογένεια Παντελίδη έχει στείλει αγωγή αποζημίωσης στη Μίνα Αρναούτη και της ζητάει 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.
«Όσοι υποστηρίζουν ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης πρέπει να σεβαστούν την ελληνική δικαιοσύνη. Υπάρχει επίσημο πόρισμα. Τι άλλο να πω; Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου η οικογένεια του Παντελίδη. Ούτε εγώ μαζί τους. Μου έχουν στείλει αγωγή αποζημίωσης, στην οποία μου ζητάνε 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση και μου έχουν κάνει και μήνυση. Αυτή την επικοινωνία έχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!