GOSSIP

Τέλος στις φήμες για επανασύνδεση Jolie - Pitt. Και οι δυο έχουν νέα αμόρε

Η πολύμηνη καθυστέρηση στην τελική έκδοση του διαζυγίου της Angelina Jolie και του Brad Pitt είχε κάνει πολλούς να πιστεύουν πως ίσως δεν έχουν χαθεί οι ελπίδες για επανασύνδεση του πρώην ζεύγους.

Και μπορεί να γράφτηκαν πολλά για πιθανή αναζωπύρωση του έρωτά τους μετά και από τις προτροπές των παιδιών τους, αλλά φαίνεται πως το χάσμα μεταξύ των δύο χολιγουντιανών σταρ είναι πλέον αγεφύρωτο.


Νέα δημοσιεύματα εξανεμίζουν τις πιθανότητες να δούμε ξανά μαζί τους Pitt - Jolie, αφού σύμφωνα με το Entertainment, τόσο η Angelina Jolie όσο και ο Brad Pitt, έχουν πλέον προχωρήσει στη ζωή τους και ήδη και οι δύο έχουν νέες ερωτικές σχέσεις.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως η μεν Jolie βγαίνει εδώ και λίγο καιρό με έναν μεσίτη, ο οποίος είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από την ίδια (είναι 42 ετών) και δεν σχετίζεται καθόλου με τη σόουμπιζ. Μάλιστα η πηγή του Ε, αναφέρει πως η Jolie δεν είναι έτοιμη για μια μεγάλη σχέση, αλλά βγαίνει κάποια ραντεβού. Η ίδια πηγή αναφέρει πως και ο Brad Pitt εδώ και καιρό βγαίνει ραντεβού με άγνωστο πρόσωπο, τα οποία φροντίζει να διατηρεί μυστικά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!