GOSSIP

Σοκ στις ΗΠΑ: Αποφάσισε να εγκαταλείψει την χώρα ο Matt Damon

O χολιγουντιανός σταρ Matt Damon από την προηγούμενη προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ, ήταν ένας από τους celebrities που είχαν πει πως θα εγκατέλειπαν την χώρα αν εκλέγονταν ως πρόεδρος ο Donald Trump.

 O Matt Damon έχει συχνά μιλήσει δημόσια ενάντια στις πολιτικές του Trump σε ζητήματα όπως η κοινωνική πολιτική και το μεταναστευτικό,και πλέον ο ίδιος εξήγησε πως δεν αντέχει να βρίσκεται σε μία χώρα την οποία κυβερνά ένας τέτοιος άνθρωπος.

Όπως έγινε γνωστό, ο 47χρονος ηθοποιός αγόρασε ιδιοκτησία στην περιοχή Byron Bay, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Πρόκειται για μία από τις ακριβότερες περιοχές της πρωτεύουσας της Νέας Νότιας Ουαλίας, με εκληκτική θέα και φως στον Ειρηνικό Ωκεανό. 

Πηγές από το φιλικό του περιβάλλον επιβεβαίωσαν τη μετακόμιση του χολιγουντιανού σταρ, λέγοντας πως «μας ανακοίνωσε ότι μετακομίζει με την οικογένειά του στην Αυστραλία», διότι, προσθέτουν, «διαφωνεί με τις πολιτικές του Trump».

Ο Damon είπε στο φιλικό του περιβάλλον ότι «η μετακόμιση δεν θα επηρεάσει τη δουλειά μου,  καθώς θα ταξιδεύω όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο». Πρόσθεσε δε, ότι «επιθυμώ ένα ασφαλές περιβάλλον για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου».

O Damon από το 2005 είναι παντρεμένος με την Luciana Barroso και μαζί έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!