GOSSIP

Υπάρχει ένα "κρυφό μήνυμα" σε αυτή τη νέα πόζα των Beyonce και Jay Z

Πρόσφατα η Beyonce και ο Jay-Z, με ένα ασπρόμαυρο βίντεο όπου οι δύο τους είναι πάνω σε μια μηχανή, ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν ξανά κοινή παγκόσμια περιοδεία η οποία θα ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου από το Ηνωμένο Βασίλειο και θα ολοκληρωθεί στις 2 Οκτωβρίου στο Βανκούβερ. Η προπώληση ξεκινά στις 14 Μαρτίου.

Τα νέα μαθεύτηκαν μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Beyonce στο Instagram, όπου και μοιράστηκε τα νέα με τους 112 εκατομμύρια ακολούθους της.

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε, ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, το ζευγάρι ποζάρει πάνω σε μια μηχανή με την επιγραφή: «OTR II», ήταν η λεζάντα που προέρχεται από τον «On the Run», που το 2014 τους είχε αποφέρει κέρδη ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και η νέα τους περιοδεία λέγεται One The Run II, ενώ η Beyonce ανέβασε στο Instagram  και ένα απρόμαυρο βίντεο που έχει ένα κρυφό μήνυμα που ενθουσίασε πολλούς αφροαμερικανούς.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Mar 12, 2018 at 6:55am PDT

Το συγκεκριμένο βίντεο, που συγκέντρωσε εκατομμύρια likes δεν γυρίστηκε τυχαία.

Τελικά προκύπτει πως το διάσημο ζευγάρι θέλει με αυτό το βίντεο να κάνει μια έμμεση αναφορά στην αφρικανική ταινία Touki Bouki (το Tαξίδι της Ύαινας), η οποία γυρίστηκε το 1973 από τον Σενεγαλέζο Djibril Diop Mambéty. 


Η ταινία (στην οποία όλοι οι διάλογοι είναι σε τοπική διάλεκτο της Σενεγάλης) αναφέρεται σε ένα ζευγάρι που προσπαθεί να ακολουθήσει το όνειρό του και να ταξιδέψει στο Παρίσι και η ιστορία του ζευγαριού θυμίζει αυτή των Μπόνι και Κλάιντ, καθώς μονίμως βρίσκονται καταδιωκόμενοι (On the Run). Και θυμίζουμε πως στο παρελθόν οι Jay Z και Beyonce έχουν συγκρίνει τους εαυτούς τους με τους Μπόνι και Κλάιντ.

Kαι φυσικά υπήρξαν χιλιάδες αφροαμερικανοί που εντόπισαν αυτή την έμμεση αναφορά στην ταινία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!