GOSSIP

Το ζεύγος Obama ετοιμάζει δική του τηλεοπτική εκπομπή;

Νέο δημοσίευμα των New York Times ενισχύει τη φημολογία πως ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του ετοιμάζουν κάποια τηλεοπτική παραγωγή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζεύγος Obama βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με το Netflix (τη γνωστή online πλατφόρμα) για τη δημιουργία μιας δικής του εκπομπής.


Μολονότι παραμένει άγνωστο το ακριβές περιεχόμενο της εκπομπής και το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή της, το δημοσίευμα αναφέρει πως το ζεύγος Obama δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη νέα του εκπομπή για να ξεκινήσει μια αντιπαράθεση με τον Donald Trump (πολλοί μιλούσαν για το αντίπαλο δέος των Fox news), και δεν θα έχει ειδησεογραφικό χαρακτήρα, καθώς ο Barack και η Michelle θέλουν να προβάλουν στο κοινό "ιστορίες" από όλο τον κόσμο, που στόχο έχουν να αποτελέσουν "πηγή έμπνευσης" για πολλούς.


Το άρθρο τονίζει πως ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έχει πάνω από 101 εκατομμύρια followers στο twitter, 17,1 εκατομμύρια followers στο Instagram και 55 εκατομμύρια φίλους στο Facebook και πως ο ίδιος και η σύζυγός του αναζητούν μια νέα μορφή άμεσης επικοινωνίας με το ευρύ κοινό.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!