GOSSIP

H Jennifer Lawrence λέει πως δεν κάνει συχνά σεξ και υπάρχει λόγος για αυτό

Στη νέα της ταινία "Το Κόκκινο Σπουργίτι" η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κάνει αρκετές προκλητικές σκηνές, όμως η ίδια εξηγεί πως η σχέση της με το σεξ δεν είναι αυτή που φαντάζεται ο κόσμος.

Γιατί μπορεί συχνά να δείχνει σέξι στις δημόσιες εμφανίσεις τη και να είναι και σχετικά αθυρόστομη σε συνεντεύξεις της και όλοι να την χαρακτηρίζουν αυθόρμητη , αλλά η 27χρονη Lawrence εξηγεί πως στο σεξ είναι πολύ "μετρημένη" καθώς φοβάται τα μικρόβια!

 Σε συνέντευξή της στη Sun αποκάλυψε πως το γεγονός πως είναι μικροβιοφοβική επηρεάζει τη σεξουαλική της ζωή.

Μάλιστα, ομολόγησε πως αναγκάζει όλους τους συντρόφους της να κάνουν εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πριν την «ακουμπήσουν» για πρώτη φορά.

«Δεν είμαι σε σχέση. Το κάνω σαφές πως έχω να κάνω σεξ εδώ και πολύ καιρό. Θελω να έχω μία σχέση πρώτα, καταλαβαίνεις. Είναι σκληρά τα πράγματα εκεί έξω», ανέφερε η ίδια και προσθέτει πως σιχαίνεται τη σωματική επαφή, ακόμη και την απλή χειραψία, γιατί φοβάται μην κολλήσει μικρόβια.

«Γαβγίζω αλλά δεν δαγκώνω. Μπορεί να μιλάω συνέχεια για το πόσο μου αρέσουν τα πέη, αλλά το σεξουαλικό παρελθόν μου δείχνει ότι μου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Μπορεί να λέω ότι μου αρέσει, αλλά δεν κάνω σεξ. Αυτό δείχνει πόσο μικροβιοφοβική είμαι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!