GOSSIP

Μια νέα απόδειξη πως ο Ed Sheeran είναι καλό παιδί [εικόνες]

Ο Βρετανός τραγουδιστής και μουσικός παρά την τεράστια επιτυχία του, συχνά μας αποδεικνύει πως παραμένει ένα ευαίσθητο και καλό παιδί.

Οι δίσκοι του Ed Sheeran συνεχίζουν να σημειώνουν ρεκόρ πωλήσεων, ο ίδιος έχει εκτοξευτεί στην κορυφή της λίστας με τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές του πλανήτη, αλλά φαίνεται πως η επιτυχία δεν έχει αλλάξει τον χαρακτήρα του Ed.


Συχνά έχουμε δει τον Ed να κάνει κινήσεις που δείχνουν πως έχει ευαισθησίες (έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση) και πως λατρεύει και σέβεται τους φαν του (κανείς δεν ξεχνά όταν έκανε πριβέ μίνι συναυλία για ένα άρρωστο κοριτσάκι ή τις δωρεές που κατά καιρούς έχει κάνει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς).


Και τώρα έκανε μια ακόμα καλή πράξη. Ο Ed αυτές τις μέρες βρέθηκε στην Αυστραλία και χθες έκανε μια συναυλία στην Αδελαΐδα . Φυσικά και αυτή η συναυλία του ήταν sold out και πολλοί φαν του έσπευσαν να περιμένουν στωικά έξω από τον συναυλιακό χώρο όπου θα γίνονταν το live για να πιάσουν μια καλή θέση. Μάλιστα κάποιοι περίμεναν δεκάδες ώρες, ακόμα και μέρες (πράγματι κάποιοι είχαν κατασκηνώσει!). Και ο Ed για να δείξει πως τους σκέφτεται και εκτιμά τα όσα υπομένουν για να τον απολαύσουν live, τους έστειλε πίτσες για να έχουν κάτι να φάνε όσο περιμένουν!


Ιδού και κάποιες από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media φαν του Ed που ενθουσιάστηκαν με αυτή την κίνηση του αγαπημένου τους τραγουδιστή.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!