GOSSIP

H Madonna ανακοίνωσε συνεργασία με την Kim Kardashian [εικόνες & βίντεο]

Είναι δύο από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη και πρόσφατα αποκάλυψαν κάτι που πολλοί αγνοούσαν.

Η 59χρονη Madonna και η 36χρονη Kim Kardashian, ετοιμάζουν μια δυνατή συνεργασία, καθώς ενώνουν τις δυνάμεις τους για το λανσάρισμα μιας νέας σειρά καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς.
Θυμίζουμε πως η Madonna έχει το δικό της beauty brand με τον τίτλο MDNA και η Kim πριν από κάποιους μήνες παρουσίασε το δικό της brand με τον τίτλο KKW Beauty που σημειώνει τεράστια επιτυχία.


Και η Madonna με ένα βίντεο που πόσταρε στο Instagram στην ουσία ανακοίνωσε την συνεργασία, ενώ πρόσφατα οι δυο διάσημες γυναίκες συναντήθηκαν σε πάνελ με θέμα την γυναικεία ομορφιά που στήθηκε σε γνωστό κατάστημα του Λος Άντζελες και εκεί αποκάλυψαν πως γνωρίζονται εδώ και δεκαετίες και μάλιστα πως η Madonna γνωρίζει την Kim από όταν ήταν ακόμα παιδάκι, καθώς για ένα διάστημα οι γονείς της Kim και η Madonna ήταν γείτονες! 

 

A post shared by Madonna (@madonna) on Mar 6, 2018 at 11:15pm PST


Η Kim αναφέρθηκε στην περίοδο που η Madonna για προσωπικούς λόγους είχε μετακομίσει στο σπίτι του μάνατζέρ της ο οποίος τύγχανε να ζει δίπλα ακριβώς στους Kardashians και εξήγησε πως όλα αυτά τα χρόνια τις δύο γυναίκες συνδέει μια στενή φιλία.
 

 

A post shared by Madonna (@madonna) on Mar 7, 2018 at 7:30pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!