GOSSIP

Τελικά τι συμβαίνει με τον Γιάννη Πάριο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε έντονα η φήμη πως ο διάσημος τραγουδιστής Γιάννης Πάριος έχει επανασυνδεθεί με την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με την οποία είχε χωρίσει πριν από 7 χρόνια.

Αφορμή για να ξεκινήσουν οι φήμες, στάθηκαν ρεπορτάζ τηλεοπτικών εκπομπών που ανέφεραν πως η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μαζί με φίλες της είχαν πάει στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος, είχαν καθίσει στο πρώτο τραπέζι και ο διάσημος τραγουδιστής ήταν πολύ φιλικός μαζί της και της τραγουδούσε όλο το βράδυ.


Ωστόσο δημοσίευμα του thetoc.gr ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει επανασύνδεση του διάσημου, πρώην ζευγαριού. Συγκεκριμένα σε σχετικό άρθρο αναφέρεται πως επικοινώνησαν με άτομο από τον στενό κύκλο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και η απάντηση που έδωσε σχετικά με τις φήμες ήταν η ακόλουθη: "Έχει καταντήσει βαρετό όλο αυτό το παιχνίδι των φημών σχετικά με επανσυνδέσεις και νέες ευκαιρίες στον έρωτά τους. Η Αλεξάνδρα και ο Γιάννης δεν έχουν τη σχέση που αφήνουν να εννοείται. Είναι δύο άνθρωποι που αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον, σέβονται ο ένας τον άλλον και εκτιμούν τα χρόνια που έζησαν μαζί. Δεν έχουν κάτι να τους χωρίζει στο φιλικό επίπεδο. Η Αλεξάνδρα πάντα επισκέπτεται τον Γιάννη όταν εμφανίζεται και ναι, εκείνος πάντα της τραγουδάει γιατί είναι ένας άνθρωπος που εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή του με έναν γλυκό ρόλο, αλλά όχι αυτόν της συντρόφου".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!