GOSSIP

Μια νέα selfie της Britney Spears προκαλεί ανησυχία στους φαν της

Στα 36 της χρόνια η Britney μετά από μια πολυτάραχη ζωή, εθισμούς, δημόσιους τσακωμούς, νομικούς μπελάδες, χωρισμούς, διαζύγια και μάχη με την κατάθλιψη, μοιάζει να έχει αφήσει πίσω της τις άσχημες σελίδες της ζωής της και βλέπει το άστρο της να λάμπει ξανά.

Η σταρ δηλώνει ξανά ευτυχισμένη και ερωτευμένη και βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται.
Όμως κάποιοι ανησυχούν πως η Britney μπορεί να άφησε πίσω της τους εθισμούς, αλλά θεωρούν πως ίσως έχει αναπτύξει μια νέα εμμονή με το σώμα της.
Η Britney μετά από εντατική γυμναστική έχει καταφέρει να είναι ξανά αδύνατη και καλογυμνασμένη, αλλά μήπως πλέον έχει γίνει υπερβολικά αδύνατη;


Μια νέα selfie της που ανέβασε πρόσφατα στα social media στάθηκε αφορμή να φουντώσουν τα σχόλια πως κάτι δεν πάει καλά με την Britney. Μάλιστα κάποιοι σχολιάζουν πως όχι μόνο είναι πολύ αδύνατη, αλλά πλέον έχει ένα περίεργο σώμα, με σχεδόν ανύπαρκτους γοφούς και γλουτούς και με μεγάλες πλάτες.

Δείτε την επίμαχη selfie που προκάλεσε ανησυχία στους φαν της, όπου η Britney φορά ένα μίνι κόκκινο φόρεμα, ενώ ακολούθησε και ένα βίντεο, με ένα επίσης μίνι κόκκινο φόρεμα


 

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Mar 2, 2018 at 6:30pm PST

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Mar 5, 2018 at 10:31am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!