GOSSIP

Οι σταρ του GοΤ πίνουν τα ποτά τους αλλά κάποιος κρύβεται; [εικόνα]

Μια φωτογραφία με τους σταρ της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, που ανέβηκε στο twitter, ενθουσίασε μεν τους φαν του Game of Thrones, αλλά στάθηκε αφορμή να αρχίσουν και πάλι εικασίες για το τι θα δούμε στην τελευταία σεζόν. 

Την φωτογραφία ανέβασε στα social media το μπαρ Kelly’s Cellars, που βρίσκεται στην Ιρλανδία, όπου και συνεχίζονται τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του Got.
Και σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε πως οι ηθοποιοί της σειράς: Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harrington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) και Jacob Anderson (Grey Worm) μαζί με τους συνεργάτες της παραγωγής David Benioff και D.B. Weiss πήγαν για ένα ποτό μετά τη δουλειά.


Όμως κάποιοι πρόσεξαν πως στον καναπέ κάποιος ακόμα υπάρχει, αλλά πολλοί θεωρούν πως αυτό το πρόσωπο κρύβεται από την κάμερα.


Έτσι άρχισαν και πάλι τα σχόλια πως ίσως πρόκειται για κάποιον από τους πρωταγωνιστές της σειράς που έχουμε δει σε προηγούμενες σεζόν και δεν θέλει να αποκαλύψει το πρόσωπό του για να μην προδώσει την πλοκή της τελευταίας σεζόν. Φυσικά μπορεί απλά να είναι κάποιος ακόμα από την παραγωγή που απλά δεν θέλει να βγαίνει μπροστά στις κάμερες. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!