GOSSIP

Λίγο πριν τα Όσκαρ η Blanca Blanco κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν [εικόνες]

Η ηθοποιός Blanca Blanco μπορεί να μην αστέρι πρώτου μεγέθους (αν και έχει παίξει σε πολλές ταινίες αλλά όχι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους), ωστόσο έχει καταφέρει να προκαλεί αίσθηση κάθε φορά που εμφανίζεται σε κάποια χολιγουντιανή τελετή απονομής βραβείων.

Συγκεκριμένα στην τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες που έγινε πριν λίγους μήνες ήταν η μόνη που φόρεσε μια κατακόκκινη αποκαλυπτική, τουαλέτα, όταν σχεδόν όλες οι σταρ είχαν ντυθεί στα μαύρα στο πλαίσιο του Time's Up κινήματος.


Ενώ και στην περσινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ είχε προκαλέσει πολλά σχόλια, αφού είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί της βραδιάς χωρίς εσώρουχο και το σκίσιμο στο φόρεμά της αποκάλυπτε τα πάντα!


Και μάλλον το κάτι ανάλογο σκοπεύει να κάνει και στην αποψινή τελετή απονομής των 90ων βραβείων Όσκαρ, αφού λίγες ώρες πριν την μεγάλη βραδιά, η Blanca Blanco φωτογραφήθηκε να κυκλοφορεί στους δρόμους του Λος Άντζελες χωρίς σουτιέν, κρατώντας στα χέρια της ομοιώματα από τα γνωστά χρυσά αγαλματίδια.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο το αν τελικά θα τη δούμε να είναι μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων στην αποχινή τελετή των Όσκαρ, αφού όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα τα περσινά της καμώματα στο κόκκινο χαλί δεν είχαν ενθουσιάσει την Ακαδημία.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!