GOSSIP

Nέα κοινή εμφάνιση της Meghan Markle και της Kate Middleton [εικόνες]

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry, παρέα με τις Kate Middleton και Meghan Markle έκαναν μια νέα κοινή δημόσια εμφάνιση σε event στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα τα δύο διάσημα ζευγάρια, που στην ουσία αποτελούν τη νέα γενιά της βρετανικής μοναρχίας, βρέθηκαν στην εκδήλωση του Royal Foundation Forum στο Λονδίνο με θέμα «Making a Difference Together» (Μαζί κάνουμε τη διαφορά). Στην εκδήλωση παρουσιάζεται το φιλανθρωπικό έργο των δράσεων που μέχρι σήμερα έχουν κάνει ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, αλλά και ο πρίγκιπας Harry, ενώ μετά το γάμο της και η Meghan Markle θα πρέπει να αρχίσει να παρουσιάζει τη δική της φιλανθρωπική δράση.


Αυτό είναι και το πιο ουσιαστικό ντεμπούτο τη Meghan στο νέο της ρόλο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, καθώς μετά το γάμο της θα πρέπει να εκπροσωπεί το παλάτι και να εμφανίζει μια πλούσια κοινωνική και φιλανθρωπική δράση.


Πάντως όπως αναφέρει η Daily Mail, το κλίμα στην εκδήλωση ήταν ευχάριστο με τα δύο ζευγάρια να δείχνουν ευδιάθετα και τον πρίγκιπα Harry να απαντά με χιούμορ σε ερώτηση για το αν οι 4 νέοι αντιμετωπίζουν προκλήσεις ή καβγαδίζουν όταν καλούνται να δουλέψουν μαζί και απάντησε "φαίνεται πως πλέον θα είμαστε 'κολλημένοι' μαζί για μια ζωή".


Η δε Meghan μίλησε για την στήριξη που παρέχει στα κινήματα #MeToo και #TimesUp για τα δικαιώματα των γυναικών.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!