GOSSIP

Διέρρευσε sex tape με την Blac Chyna στο twitter

Η πρώην σύντροφος και μητέρα του παιδιού του αδελφού των Kardashians, πρωταγωνιστεί σε ένα sex tape που κυκλοφόρησε στο twitter.

H Blac Chyna που έγινε διάσημη μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι της οικογένειας Kardashian και μάλιστα απέκτησε και το δικό της ριάλιτι Rob & Chyna (την περίοδο που ήταν μαζί με τον αδελφό των Kardashians Rob) ορκίζεται πως δεν έκανε η ίδια τη διαρροή του sex tape.


Στο επίμαχο βίντεο η Blac Chyna εμφανίζεται να κάνει στοματικό έρωτα σε κάποιον άντρα. Το βίντεο κυκλοφόρησε στο twitter και προκάλεσε θύελλα σχολίων με αποτέλεσμα το twitter να μπλοκάρει τα προφίλ που το είχαν δημοσιεύσει.


Ο πρώην σύντροφος της Blac Chyna, ο ράπερ Mechie δηλώνει πως αυτός είναι ο άντρας που εμφανίζεται στο βίντεο και παραδέχτηκε πως ο ίδιος τράβηξε το βίντεο με το κινητό της Blac Chyna αλλά αρνείται πως αυτός ευθύνεται για τη δημοσίευση του βίντεο.


Από τη μεριά της η Blac Chyna μέσω των νομικών εκπροσώπων της κάνει λόγο για revenge porn (πορνό εκδίκησης) και δεσμεύεται να κινήσει νομική διαδικασία εναντίον όσων ευθύνονται για τη διαρροή του βίντεο.


Πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν την Blac Chyna πως πιθανά η ίδια να ευθύνεται για αυτό καθώς στο παρελθόν έχει κάνει πολλές προκλητικές εμφανίσεις, ωστόσο άλλοι θυμίζουν πως αν ένα τέτοιο βίντεο δημοσιευτεί χωρίς την συγκατάθεσή σου, ακόμα και αν συμφώνησες στο να γυριστεί, δεν παύει να είναι σοβαρό αδίκημα και τονίζουν πως έχουν σημειωθεί ακόμα και αυτοκτονίες ατόμων που είδαν ανάλογα βίντεο να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!