GOSSIP

Τελικά γιατί η Kim Cattrall έκανε λεκτική επίθεση στην Sarah Jessica Parker;

Τις τελευταίες μέρες όλοι μιλούν για το απίστευτο ξέσπασμα που είχε η Kim Cattrall η οποία δημοσίως κατηγόρησε την Sarah Jessica Parker και την χαρακτήρισε υποκρίτρια. Μήπως όμως αυτή η κόντρα δεν είναι νέα αλλά υπάρχει εδώ και χρόνια;

Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη εβδομάδα  η Kim Catrall (η γνωστή Samantha του Sex & The City)  αναζητούσε τον αδελφό της, ο οποίος είχε εξαφανιστεί και τελικά βρέθηκε νεκρός. Η πρώην συμπρωταγωνίστριά της Sarah Jessica Parker ήταν μεταξύ αυτών που έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια τα συλλυπητήριά τους στην Kim. 

«Αγαπημένη Kim, στέλνω την αγάπη μου και τα συλληπητήριά μου σε εσένα και την οικογένειά σου για τον αγαπημένο σου αδελφό», έγραψε στα social media η SPJ

Όμως ακολούθησε μια ανάρτηση της Kim στο Instagram που έγραφε τα ακόλουθα

«Δεν χρειάζομαι την αγάπη σου ή την υποστήριξή σου σε αυτήν την τραγική στιγμή», έγραψε, ενώ συμπλήρωσε ότι, «Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα: ‘Πότε θα σε αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια, η Sarah Jessica Parker’ Η συνεχής επιμονή σου είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν τότε και τώρα. Και για να σου το ξεκαθαρίσω (αν δεν το έχω ήδη κάνει). Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Γι’ αυτό σου γράφω για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις το πρόσωπο του ‘καλού κοριτσιού’».

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on Feb 10, 2018 at 5:20am PST

Στο τέλος του κειμένου της, ανέβασε έναν σύνδεσμο που παραπέμπει σε ένα άρθρο των New York Post, στο οποίο αναφέρονται λεπτομερώς γεγονότα από τα γυρίσματα του Sex and the City.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το star quality της Kim δεν άρεσε στην SJP, που υποδυόταν την «ηρωίδα» της σειράς με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μία κλίκα μαζί με τις άλλες δυο πρωταγωνίστριες αφήνοντας έξω την Catrall.

Μετά το τέλος της σειράς, η Kim  δέχτηκε, αν και με ενδοιασμούς να συμμετάσχει στις ταινίες, καθώς για χρόνια είχε υπομείνει την «απαίσια» συμπεριφορά της Πάρκερ.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οι δύο πρωταγωνίστριες δεν αντάλλασαν λέξη μεταξύ τους και η ατμόσφαιρα ήταν άκρως παγωμένη, ενώ μιλούσαν μόνο όταν η «Κάρι» μιλούσε με την «Σαμάνθα».

Τόσο πολύ δεν άντεχε η μία την άλλη που όταν τα γυρίσματα ήταν εκτός πόλης, οι δύο σταρ έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία προκειμένου να μην συναντηθούν!
Ακόμη δεν ήταν λίγες οι φορές που η Κιμ υποχρεωνόταν να τρώει μόνη της, ενώ οι υπόλοιπες τρεις ηθοποιοί έτρωγαν μαζί.

Βέβαια, υπήρξαν και οικονομικοί λόγοι για τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της σειράς με αμοιβή 1.000.000 δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ η οι άλλες τρεις αρκούνταν με αμοιβή στα 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Κάθε φορά που η Kim επιχειρούσε να κάνει κουβέντα για αύξηση του μισθού της έβρισκε την πόρτα της παραγωγής κλειστή, ενώ η SJP είχε διαφορετική μεταχείριση. Από ένα σημείο και μετά, η Σάρα έγινε παραγωγός της σειράς, κάτι που επιδίωξε και η Kim χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης υπληρχε άνιση μεταχείριση στους όρους των δύο ηθοποιών, αφού η Kim καλούνταν να κάνει συχνά γυμνές σκηνές και η SJP σχεδόν ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!