GOSSIP

Οι Spice Girls είναι ξανά μαζί και ετοιμάζουν παγκόσμια περιοδεία

To TMZ αναφέρει πως οι Spice Girls όχι μόνο σκοπεύουν να επανασυνδεθούν ως συκγρότημα, αλλά έχουν ήδη στα σκαριά μια παγκόσμια περιοδεία. 

Πρόσφατα μια φωτογραφία που ανέβασαν στα social media οι Mel B, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton, και Melanie C και τις έδειχνε ξανά όλες μαζί, δημιούργησε σε πολλούς φαν τους την προσδοκία πως το αγαπημένο τους γυναικείο γκρουπ θα επανασυνδεθεί.

 


Και τελικά μάλλον οι ελπίδες τους θα πραγματοποιηθούν, αφού σύμφωνα πάντα με το ΤΜΖ, οι Spice Girls μαζί με τον πρώην μάνατζέρ τους Simon Fuller, σχεδιάζουν περιοδεία που θα ξεκινήσει από Μ Βρετανία και ΗΠΑ και θα συνεχιστεί και σε άλλες χώρες, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι ημερομηνίες.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 2, 2018 at 10:49am PST


Επίσης το δημοσίευμα διαψεύδει τις φήμες πως το συγκρότημα θα εμφανιστεί με residency στο Λας Βέγκας και επίσης αναφέρει πως τα διάσημα... Spice Girls δεν σκοπεύουν να ηχογραφήσουν νέα τραγούδια αλλά θα κάνουν την περιοδεία τους με το ίδιο ρεπερτόριο που είχαν όταν γνώριζαν τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 90. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!