GOSSIP

O Leo και η Kate έσωσαν τη ζωή νεαρής μητέρας που έπασχε από καρκίνο

Είναι και οι δυο τους διάσημοι, πολυβραβευμένοι αστέρες του Χόλιγουντ και αποδεικνύουν πως και οι δυο τους έχουν μεγάλη καρδιά.

Ο Leonardo DiCaprio και η Kate Winslet έγιναν αστέρες πρώτου μεγέθους με την ταινία Τιτανικός και έκτοτε και οι δυο τους έκαναν μεγάλη καριέρα στον κινηματογράφο.
Τα χρόνια πέρασαν, έκαναν και οι δυο πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες, έγιναν ζάμπλουτοι αλλά η Kate και ο Leo συνεχίζουν να είναι καλοί φίλοι και μάλιστα έχουν και οι έντονη φιλανθρωπική δράση. Και όταν αποφασίζουν δύο τέτοιοι celebrities να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν μια καλή πράξη, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Όπως διαβάζουμε στο jenny.gr , το περασμένο φθινόπωρο, ο Leonardo DiCaprio και η Kate Winslet ανακοίνωσαν ότι θα διοργανώσουν δείπνα στο St.Tropez σαν Jack και Rose, το αγαπημένο μας κινηματογραφικό ζευγάρι, για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ήταν αρκετά για να σώσουν τη ζωή της Gemma Nuttal, μιας 28χρονης που διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες στην αρχή της εγκυμοσύνης της. Όταν γεννήθηκε η κόρη της, οι γιατροί της έδιναν μόλις έξι μήνες ζωής.

Έπειτα από μήνες ακτινοβολιών και χημειοθεραπείας, και αφού βρέθηκαν νέοι όγκοι στον εγκέφαλό της, ξεκίνησε ανοσοθεραπεία σε μια κλινική της Γερμανίας. Χωρίς να μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά, καθώς η κάθε θεραπεία από τις έξι που απαιτούνταν κόστιζε 98.000 δολλάρια, αναζήτησε βοήθεια στο GoFundMe, μια ιστοσελίδα στην οποία ο καθένας μπορεί να ζητήσει οικονομική βοήθεια –εάν βρίσκεται σε ανάγκη.

Έχοντας χάσει τη μητέρα της από την ίδια μορφή καρκίνου ένιωσε πως έπρεπε να βοηθήσει. Μέσα σε λίγους μήνες, η διάσημη ηθοποιός βοήθησε τη Gemma να συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό το οποίο, όμως, δεν επαρκούσε. Έτσι σκέφτηκε ότι χρειαζόταν βοήθεια και δεν υπήρχε κάποιος πιο κατάλληλος από το φίλο της, Leonardo DiCaprio. Η ιδέα των δείπνων ήταν δική του, και μαζι κατάφεραν να συγκεντρώσουν 1.35 εκατομμύρια δολλάρια τα οποία μοιράστηκαν εξίσου στη σελίδα της 28χρονης και το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ο ίδιος διατηρεί. Τα χρήματα αυτά είναι αρκετά για να βοηθήσουν περισσότερους καρκινοπαθείς στο μέλλον.

Δείτε την ίδια τη νεαρή μητέρα να μιλά συγκινημένη για τα όσα έζησε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!