GOSSIP

Οι έγκυες Khloe και Kylie ποζάρουν χαϊδεύοντας τις κοιλιές τους

Τώρα που όλοι έμαθαν πως η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, οι αδελφές Kardashians άρχισαν να δημοσιεύουν για πρώτη φορά φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της Kylie.

Γιατί η 20χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της και μολονότι η είδηση είχε διαρρεύσει και είχαν κυκλοφορήσει και κάποιες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά, η ίδια απέφευγε συστηματικά να επιβεβαιώσει την είδηση και να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της.


Η Kylie εξήγησε πως το έκανε όλο αυτό (δείτε πως ανακοίνωσε την γέννα της) γιατί ήθελε να έχει μια ήρεμη εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και την απόφασή της τη σεβάστηκε όλη η οικογένειά της.
Όμως τώρα που όλα πήγαν καλά, οι Karadashians άρχισαν να μας δείχνουν φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της Kylie.


Και την αρχή έκανε η Khloe Kardashian, η οποία επίσης είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson.
Η Khloe δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία της με την Kylie όπου και οι δυο δείχνουν τις φουσκωμένες τους κοιλιές και έγραψε " Συγχαρητήρια γλυκιά μου Kylie" και πρόσθεσε " Ποτέ δεν περίμενα πως θα μοιραζόμασταν μαζί αυτή την εμπειρία αλλά αυτό την έκανε ακόμα πιο μοναδική".
 

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Feb 4, 2018 at 3:20pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!