GOSSIP

Ο George Clooney εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια το πως γνώρισε την Amal [βίντεο]

Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε πως ο Goerge και η Amal γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων σε ένα δείπνο στο σπίτι του George στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, αλλά τώρα μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για την πρώτη γνωριμία του διάσημου ζευγαριού.

O ηθοποιός ήταν καλεσμένος στη νέα εκπομπή του David Letterman στο Netflix με τίτλο My Next Guest Needs No Introduction και μεταξύ άλλων μίλησε για το βράδυ που ξεκίνησαν όλα. 

"Ένας κοινός μας φίλος είπε 'θα περάσω, μπορώ να φέρω και μια φίλη;'. 'Φυσικά' του είπα. Τότε μου τηλεφώνησε ο ατζέντης μου και μου είπε 'Συνάντησα αυτή τη γυναίκα που θα έρθει στο σπίτι σου και που θα παντρευτείς'. Επίσης, οι γονείς μου με επισκέπτονταν εκείνη την περίοδο οπότε ήταν στο σπίτι", είπε και πρόσθεσε: "Μιλούσαμε όλο το βράδυ και στο τέλος πήρα το email της γιατί θα μου έστελνε κάτι φωτογραφίες των γονιών μου. Αρχίσαμε να μιλάμε και πραγματικά δεν ήξερα αν θα ήθελε να βγει μαζί μου. Νόμιζα ότι ήμασταν "'φιλαράκια'".

Μαλιστα ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής ακούγεται να του κάνει πλάκα λέγοντας πως δεν χρειάαστηκε καν να βγει από το σπίτι του για να βρει τον έρωτα! 

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!