GOSSIP

Πως σχολίασαν δύο πρώην παίκτες του Survivor τον Ντάνο που έγινε ηθοποιός

Δύο παίκτες που συμμετείχαν πέρυσι στο Survivor μίλησαν από τα πλατό της εκπομπής ΕΔΩ για την απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Θα περιμένω να τον δω τον Γιώργο. Του εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό που πάει να κάνει. Θεωρώ ότι είναι ικανός και θα πετύχει γιατί είναι δυνατός χαρακτήρας και ό,τι  βάζει στόχο το πετυχαίνει. Καλό θα είναι να μην κρίνουμε πριν δούμε τα πράγματα» επεσήμανε η  αθλητικογράφος.

Παράλληλα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «ΕΔΩ SURVIVOR», πολλά ήταν αυτά που ακούστηκαν για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημά του Γιώργου Αγγελόπουλου από τον μάνατζερ ράγκμπι Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή. Ο μάνατζερ ράγκμπι είπε ότι «Η απουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι πάρα πολύ μεγάλο μείον. Εγώ θα τον χρησιμοποιούσα πάρα πολύ δυνατά σε αυτό το κόνσεπτ. Θα τον έβαζα σαν μπαλαντέρ, είτε στη μία ομάδα, είτε στην άλλη».

Ενώ πρόσθεσε πως "Θα τον έβαζα να αποφασίζει αυτός ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα πάρει την ασυλία. Είναι ένα παιδί που έχει χιούμορ, οπότε θα τον έβαζα και στο παιχνίδι με το κουίζ. Δηλαδή, θα τον έβαζα να έχει ενεργό ρόλο σε αυτό το κομμάτι. Οπότε, νομίζω η παραγωγή έκανε ένα μικρό ατόπημα, που τον άφησε να πάει ακριβώς απέναντι, στο Τατουάζ", είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Αργιανίδης. 

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!