GOSSIP

"Ακατάλληλη" χαρακτηρίστηκε η νέα ταινία της Jennifer Lawrence [τρέιλερ]

Ως ακατάλληλη για ανηλίκους κάτω των 17 ετών χαρακτήρισαν οι αρμόδιες αρχές τη νέα ταινία της πολυβραβευμένης ηθοποιού Jennifer Lawrence.

Συγκεκριμένα η Ένωση Κινηματογραφικών Ταινιών των ΗΠΑ (MPAA) έβαλε στη βαθμίδα R την ταινία Red Sparrow και αυτό σημαίνει πως απαγορεύει την είσοδο των ανηλίκων σε αίθουσες που προβάλλουν την ταινία χωρίς τη συνοδεία των γονιών ή κηδεμόνα και συστήνει στους γονείς να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της ταινίας πριν επιτρέψουν στα παιδιά τους να τη δουν.

Η ταινία διαπραγματεύεται την εκπαίδευση μίας Ρωσίδας κατασκόπου από την παιδική της ηλικία ως δολοφόνο και έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλη για ανηλίκους καθώς περιέχει σκηνές σκληρής βίας, βασανιστήρια, σκηνές σεξ, βωμολοχίες και πολύ γυμνό.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τζέισον Μάθεβς, σε σκηνοθεσία του Φράνσις Λόρενς, με τον οποίο η Lawrence έχει ξανασυνεργαστεί στην κινηματογραφική σειρά «Hunger Games», ενώ εκτός από την Lawrence στο φιλμ εμφανίζονται και διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Jeremy Irons.

Η Lawrence  παρότι είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς, δεν αρνείται να παίξει σε ταινίες που απευθύνονται ηλικιακά σε πιο μεγάλα κοινά.
Αυτό το απέδειξε πρωταγωνιστώντας  στην ταινία «Mother», που προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2017, χωρίς ωστόσο να αποκόπτεται από τα νεανικά κοινά αφού εντός του έτους (Νοέμβριο) θα εμφανιστεί στην ταινία «X-Men: Dark Phoenix».

Η ταινία «Red Sparrow» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την 1η Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!