GOSSIP

Το Suits θα συνεχιστεί χωρίς την Meghan - Δείτε ποια θα την αντικαταστήσει

Πριν η Meghan Markle αποφασίσει να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ για να παντρευτεί τον αγαπημένο της Βρετανό πρίγκιπα Harry, πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Suits.

Τώρα οι παραγωγοί της σειράς ανακοίνωσαν πως παρά την αποχώρηση της Meghan η σειρά θα συνεχιστεί και για όγδοη συνεχή τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα έχουν ήδη βρει την αντικαταστάτρια της Meghan.


Συγκεκριμένα η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε πως μαζί με τους Gabriel Macht, Sarah Rafferty, Rick Hoffman και Dulé Hill, στο καστ της επιτυχημένης σειράς θα προστεθεί και η ηθοποιός Katherine Heigl.


H 39χρονη ξανθιά σταρ που έχει εμφανιστεί σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το Grey's Anatomy ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες χολιγουντιανές ταινίες, θα ερμηνεύσει το ρόλο της Samantha Wheeler, μια μυστηριώδους νέας γυναίκας που θα ενταχθεί στην πλοκή της σειράς προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει η απουσία της Meghan η οποία ενσάρκωνε την Rachel Zane.


Να σημειωθεί πως και ο συμπρωταγωνιστής της Meghan Markle, o ηθοποιός Patrick J Adams, ο οποίος ενσάρκωνε τον τηλεοπτικό ερωτικό σύντροφο της Meghan, το δικηγόρο Mike Ross επίσης αποχωρεί από τη σειρά. 

Τα γυρίσματα της 8ης σεζόν θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Απρίλιο στο Τορόντο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!