GOSSIP

Ήρθε η σειρά των Μαχητών να πουν αντίο σε ένα παίκτη στο Survivor 2018

Μετά από ένα αγώνισμα - θρίλερ που κρίθηκε στον πόντο, οι Μαχητές καλούνται φέτος για πρώτη φορά να πουν αντίο σε έναν παίκτη της ομάδας τους.

H Αγγελική Κοκαλίτσα, ο Νίκος Θωμάς και η Ροδάνθη Καπαρού είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση μετά τη χθεσινή ήττα της ομάδας των Μαχητών στο αγώνισμα με έπαθλοντην ασυλία. 


Οι Διάσημοι πήραν τη ρεβάνς, σε έναν αγώνα δύσκολο, που κρίθηκε και πάλι στις λεπτομέρειες μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Οι Μαχητές έχασαν με 10-9.


Έτσι οδηγήθηκαν στον αγώνα ατομικής ασυλίας, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε ότι αυτή που παίρνει την πρώτη ατομική ασυλία από τις επιδόσεις της στους αγώνες είναι η Ντάρια.
Τη δεύτερη ατομική ασυλία κέρδισε από το ατομικό αγώνισμα ο Θοδωρής Θεωδορόπουλος.


Το βράδυ στο Συμβούλιο του Νησιού όλοι μαζί οι παίκτες κλήθηκαν να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν ποιος παίκτης θέλουν να αποχωρίσει από το νησί. Το αποτέλεσμα έβγαλε την Αγγελική Κοκαλίτσα. Οι επόμενοι δύο υποψήφιοι ήταν ο Νίκος Θωμάς που προτάθηκε από την Ντάρια και η Ροδάνθη Καπάρου από τον Θοδωρή.


Το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιος παίκτης θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι.
Για το ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα αποχωρίσει απόν Άγιο Δομίνικο θα το μάθουμε την Τετάρτη το βράδυ στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!