GOSSIP

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Πολλοί φαν του διάσημου ηθοποιού και τηλεπαρουσιαστή Κρατερού Κατσούλη, ανησύχησαν όταν διαπίστωσαν πως χθες απουσίαζε από τα πλατό της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του.

Και η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου είπε χθες on air πως ο Κρατερός αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και τον παρακολουθούν γιατροί, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Τελικά σήμερα ο Κρατερός με ένα τηλεφώνημα στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου εξήγησε στους τηλεθεατές το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

"Αυτό που συνέβη ήταν ένα απλό πράγμα σαν συμβάν. Έπαθα μια οξεία οσφυαλγία που παρέλυσε προσωρινά το αριστερό μου πόδι και μούδιασε. Το βράδυ του Σαββάτου, μετά την παράσταση πήγα στο νοσοκομείο, έκανα μια μαγνητική, διαπιστώθηκε το πρόβλημα, έκανα μια ένεση κορτιζόνης και μετά οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε μέχρι να περάσει αυτό το σύμπτωμα να περιορίσω τελείως τις κινησιολογικές μου δραστηριότητες.

Αυτό με αναγκάζει να απέχω από το θέατρο, όπου θα γίνει μια προσωρινή αντικατάσταση, και δυστυχώς και από την εκπομπή μας. Δεν χρίζει άμεσης επέμβασης, αλλά πρέπει να περάσει αυτό το σύμπτωμα γιατί, καταρχήν, δεν μπορώ να το χειριστώ. Κάνω εντατικές φυσιοθεραπείες και θα επιστρέψουμε δριμύτεροι" είπε.

Περαστικά!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!