GOSSIP

Ο Κρατερός αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας - Δείτε τι είπε η Κατερίνα

Χωρίς να έχει στο πλευρό της το σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη εμφανίστηκε σήμερα το πρωί η Κατερινά Καραβάτου στην τηλεοπτική εκπομπή της.

Και η ίδια η Κατερίνα έσπευσε να εξηγήσει αμέσως την απουσία του συζύγου της και διάσημου ηθοποιού από τα πλατό και μας αποκάλυψε πως ο Κρατερός αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο μάλλον είναι σοβαρό, αφού η ίδια η Κατερίνα είπε πως "παρακολουθείται από γιατρούς" ενώ άφησε να εννοηθεί πως το 2018 δεν έχει μπει και με τον καλύτερο τρόπο για το διάσημο ζευγάρι.


Αναλυτικά η Κατερίνα είπε: "Πραγματικά ελπίζω να είστε καλά, γιατί εδώ -δεν ξέρω- κάτι έχει συμβεί. Ελπίζω εσείς τουλάχιστον να είστε καλά. Βλέπετε ότι εδώ δεν είναι ο Κρατερός μας. Δεν είναι ο Κρατερός μας και για να μην είναι υπάρχει λόγος. Πρέπει να είναι κλινίρης, του έχει συμβεί κάτι, το οποίο ελπίζουμε να περάσει πολύ σύντομα, παρακολουθείται από γιατρούς. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να ξεπεραστεί πολύ γρήγορα όλο αυτό και να είναι και πάλι μαζί μας.Εμείς θα του στείλουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας και να μη συμβεί τίποτε άλλο ξανά. Μας έχει πάει λίγο περίεργα το 2018… Θα τα καταφέρουμε, λοιπόν, εδώ πέρα να βγάλουμε την εκπομπή μας όσο καλύτερα γίνεται".
Δείτε και το σχετικό βίντεο:
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!