GOSSIP

Ένας fashion designer θεωρείται φαβορί για να σχεδιάσει νυφικό της Markle

Δεκάδες οίκοι μόδας και fashion designers θα ήθελαν να σχεδιάσουν το νυφικό της Αμερικανίδας ηθοποιού Meghan Markle, αφού ο επικείμενος γάμος της με τον πρίγκιπα Harry θα είναι το κοσμικό γεγονός της χρονιάς και τα βλέμματα όλου του πλανήτη θα είναι στραμμένα στο νυφικό της Meghan.

Και μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τα ονόματα μεγάλων οίκων (όπως οι Alexander McQueen και Ralph Russo) ως φαβορί, αλλά τώρα οι εταιρείες στοιχημάτων (ναι εννοείται πως κάποιοι βάζουν στοίχημα προσπαθώντας να προβλέψουν το σχεδιαστή που θα επιλέξει η Meghan) άλλαξαν τα δεδομένα.


Όπως διαβάζουμε στο jenny.gr  Τα γραφεία στοιχημάτων ανακοίνωσαν πως ο Stewart Parvin είναι πλέον το φαβορί για να σχεδιάσει το πιο πολυαναμενόμενο φόρεμα του 2018. Αυτή τη στιγμή του δίνονται πιθανότες 1/1, κατατάσσοντάς τον μπροστά από τον Roland Mouret στις 2/1 και τον Erdem στις 6/1. Ο Stewart Parvin μπορεί να μην ακούγεται και τόσο γνωστό όνομα όσον αφορά το σχέδιο μόδας, αλλά όταν διαβάσετε λίγα περισσότερα για εκείνον, ακούγεται πραγματικά σωστή επιλογή.

Ο Parvin έχει υπάρξει ο μόδιστρός της πάνω από μία δεκαετία και έχει βραβευτεί για τις υπηρεσίες του με το Royal Victorian Order το 2016. Για την τελετή, η βασίλισσα του έκανε το απόλυτο κοπλιμέντο και φόρεσε ένα από τα σχέδια του. Επιπλέον, ο Parvin έχει και κάποια εμπερία με τους βασιλικούς γάμους, έχοντας σχεδιάσει το νυφικό της Zara Tindall το 2011.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!