GOSSIP

Αγνώριστη η Madonna ποζάρει τόπλες με μια τσάντα

Σε λίγους μήνες (και συγκεκριμένα τον Αύγουστο) η Madonna θα γίνει 60 ετών, αλλά όσο και αν έχουν περάσει τα χρόνια, η βασίλισσα της ποπ συνεχίζει να σοκάρει τους φαν της και να κάνει προκλητικές πόζες.

Αυτή τη φορά η Madonna θέλησε να δείξει στους εκατομμύρια followers της τη νέα αγαπημένη της τσάντα του οίκου Louis Vuitton και έτσι πήρε την τσάντα αγκαλιά και πόζαρε τόπλες.


Η Madonna ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram με μια μουτζούρα σε σχήμα Χ να καλύπτει τα επίμαχα σημεία (για να αποφύγει τη λογοκρισία) και οι φαν της τρόμαξαν να τη γνωρίσουν.


Γιατί όχι μόνο η Madonna δείχνει ξανά το στήθος της, αλλά μοιάζει αγνώριστη καθώς έχει πολύ σφιχτά μαζεμένα τα μαλλιά της, έχει μισάνοιχτο το στόμα της για να φαίνονται οι μεταλλικές θήκες για δόντια που έχει βάλει.


Στο σχόλιο δε που συνόδευε τη πόζα η διάσημη τραγουδίστρια φρόντισε να μας πει πως ακόμα τρέχουν τα σάλια της για αυτή την φανταστική τσάντα που σχεδίασε ο διάσημος εικαστικός Jeff Koons και έχει πάνω της τη Τζοκόντα του Ντα Βίντσι.
 

 

A post shared by Madonna (@madonna) on Jan 25, 2018 at 6:17pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!