GOSSIP

Το νέο αινιγματικό ποστ της Kim έχει προβληματίσει πολλούς

Η Kim Kardashian πρόσφατα υποδέχτηκε το τρίτο της παιδί, μια υγιέστατη κορούλα, που γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα.

Και η διάσημη τηλεπερσόνα, σε αντίθεση με όσα είχε κάνει με την γέννηση των δύο πρώτων της παιδιών, αυτή τη φορά δεν μας έχει δείξει καθόλου τη μικρή μέσω social media.


Τώρα η Kim και ο Kanye, έχουν πάρει στο σπίτι τους την μικρούλα που πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και η Kim μέσω του Instagram stories αρχικά μας έδειξε πως βρήκε λίγο χρόνο να γυμναστεί μολονότι έχει το μωρό στο σπίτι και μετά ανέβασε ένα αινιγματικό ποστ που έχει προβληματίσει πολλούς.
Συγκεκριμένα ανέβασε ένα κοντινό πλάνο κάποιου δερμάτινου αξεσουάρ με το λογότυπο του γνωστού οίκου μόδας Louis Vuitton.


Δίπλα στην αινιγματική φωτογραφία δεν έγραψε τίποτα, αλλά πολλοί θεωρούν πως αυτό το ποστ ήταν ένας έμμεσος τρόπος για να ανακοινώσει το όνομα της νεογέννητης κόρης της, και κάποιοι είναι σίγουροι πως σύντομα θα ανακοινωθεί πως την μικρούλα θα την πουν Louis West.

Τα σχόλια πέφτουν βροχή για το όνομα του νέου μωρού της Kim και του Kanye με αρκετούς να προτείνουν να το πουν Wild, ώστε να την αποκαλούν Wild West (άγρια δύση). Θυμίζουμε πως τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της τα λένε North (Βορράς) και Saint (άγιος).


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!