GOSSIP

Έξαλλος έγινε ο Χρήστος Φερεντίνος με τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του

Εξοργισμένος εμφανίζεται να είναι ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος με τα όσα συνέβησαν στο θέατρο Χυτήριο την περασμένη Πέμπτη και οδήγησαν (σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδιας) στον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του Σοφίας Παυλίδου από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο ηθοποιοί ήρθαν σε ρήξη την Πέμπτη αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστούν. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν ανέφερε κάποιες ατάκες πάνω στην σκηνή και ο Μάνος της ζήτησε το λόγο.

 

Μεταξύ τους υπήρξε ένας έντονος διάλογος και σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Παπαγιάννης τη χτύπησε, τους χώρισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και μάλιστα η Παυλίδου κατέληξε στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας.

Τώρα ο Χρήστος Φερεντίνος ανέβασε μια μαύρη φωτογραφία στο Insatgram του και έγραψε "Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικό, αυτό που έκανε ο νταής ηθοποιός στο θέατρο Χυτήριο. Επιτέθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αισχος και για όσους τον καλύπτουν από την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε… μια συγνώμη".

 

Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει σχολιάσει το συμβάν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!