GOSSIP

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η Σοφία Παυλίδου από τα χέρια του Μάνου Παπαγιάννη

Ένα απίστευτο και βίαιο περιστατικό φέρεται πως έγινε πρόσφατα σε γνωστό θέατρο της Αθήνας.

Θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη έπεσε η συνάδελφός του Σοφία Παυλίδου, σύμφωνα με όσα η ίδια κατήγγειλε, μέσα στο θέατρο Χυτήριο!


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο ηθοποιοί ήρθαν σε ρήξη την Πέμπτη αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστούν. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν ανέφερε κάποιες ατάκες πάνω στην σκηνή και ο Μάνος της ζήτησε το λόγο.

 

Μεταξύ τους υπήρξε ένας έντονος διάλογος και σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Παπαγιάννης τη χτύπησε, τους χώρισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και μάλιστα η Παυλίδου κατέληξε στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας.

Μέχρι στιγμής οι ηθοποιοί δεν έχουν κάνει σχετικές δηλώσεις. Ωστόσο, η Σοφία Παυλίδου έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία γράφει: «This person has zero tolerance for violence against women».





Κάτω από το εν λόγω στιγμιότυπο σχολίασε και η Τζένη Μπότση, η οποία έγραψε: «Εγώ δεν λυπάμαι… ντρέπομαι», ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος, πρώην σύζυγος της ηθοποιού, αναδημοσίευσε την εν λόγω εικόνα και στο δικό του προφίλ, ως ένδειξη συμπαράστασης. 

Οσον αφορά τα όσα έγιναν στο Χυτήριο, θεατρική πηγή μετέφερε στην Espresso όσα έγιναν: «Λίγο μετά το χειροκρότηα και αφού ο θίασος αποσύρθηκε στα καμαρίνια, ο Μάνος κατηγόρησε τη Σοφία ότι προχώρησε επίτηδες παρακάτω στο κείμενο και του έφαγε μία ατάκα. Η ηθοποιός του ζήτησε συγγνώμη και προσπάθησε να αποφύγει την περαιτέρω σύγκρουση, δικαιολογώντας τον εαυτό της ότι δεν της βγήκε. Ο πρωταγωνιστής όμως ήταν φοβερά εκνευρισμένος. Την έβρισε άσχημα: Αυτό δεν θα το ξανακάνεις, γιατί θα σε γαμ... στη σκηνή. Κατόπιν σχεδόν ημίγυμνος βγήκε από το καμαρίνι του κι όρμηξε στο δικό της. Ανοιξε την πόρτα με κλοτσιά και μπήκε μέσα. Την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε κάτω κι εκείνη χτύπησε σε μια καρέκλα».

Στη συνέχεια η Κόνυ Μεταξά ανέλαβε να μεταφέρει την τραυματισμένη ηθοποιό στο νοσοκομείο, ενώ η Παυλίδου κατέθεσε και μήνυση εναντίον του Παπαγιάννη. Ο ηθοποιός πάντως εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. 

Ο Μάνος Παπαγιάννης μέχρι στιγμής δεν έκανε κάποια σχετική δήλωση για το εν λόγω περιστατικό. Ωστόσο, ο συνάδελφος του Σωτήρης Καλυβάτσης, αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από όλο τον θίασο. 

Το εντυπωσιακό είναι ότι στην παράσταση την Παυλίδου αντικαθιστά αυτές τις μέρες η σύζυγος του Παπαγιάννη, Αγγελική Δαλιάνη!


Πηγή: protothema.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!