GOSSIP

Δεν φαντάζεστε πότε θα ξεστολίσει τα χριστουγεννιάτικα η βασίλισσα Ελισάβετ

Οι περισσότεροι μπορεί να έχουν ήδη ξεστολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα Φώτα ή του Άι Γιαννιού, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ δεν σκοπεύει να μαζέψει άμεσα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η βασίλισσα Ελισάβετ σκοπεύει να διατηρήσει τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς στο Sandringham House, όπου κάθε χρόνο πηγαίνει για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για περίπου έναν ακόμη μήνα.


Συγκεκριμένα η βασίλισσα σκοπεύει να ξεστολίσει τα χριστουγεννιάτικα στις 6 Φεβρουαρίου. Και η επιλογή αυτής της ημερομηνίας δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού εκείνη την ημέρα, το 1952, πέθανε ο πατέρας της Βασιλιάς George VI. Μάλιστα ο πατέρας της άφησε την τελευταία του πνοή στο Sandringham House.


Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η βασίλισσα για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της, διατηρεί κάθε χρόνο στολισμένο το Sandringham House, μέχρι και την επέτειο του θανάτου του πατέρα της, ενώ και η ίδια παραμένει στο Sandringham House και μετά τις 6 Φεβρουαρίου επιστρέφει στο παλάτι του Buckingham.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!