GOSSIP

Την οργή πολλών γυναικών προκάλεσε η Emily Ratajkowski στο Instagram

Είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, έχει κάνει επιτυχημένες εμφανίσεις και ως ηθοποιός και μάλιστα σε βραβευμένες ταινίες και κλείνει το ένα μεγάλο συμβόλαιο μετά το άλλο, αλλά μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να προσέχει τα λόγια της.

Ο λόγος για την Emily Ratajkowski, η οποία πρόσφατα έκλεισε ένα ακόμη μεγάλο συμβόλαιο ως μοντέλο, αφού έγινε η μούσα της γνωστής εταιρείας προϊόντων περιποίησης μαλλιών Kerastase.


Η Emily θέλησε να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία μέσω Instagram και έτσι ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της όπου φαίνονται τα πλούσια καστανά της μαλλιά και έγραψε "Hair is a fundamental part of beauty, femininity, and identity. So excited to announce that I am the new face of @kerastase_official!"  δηλαδή πως τα μαλλιά είναι ένα θεμελιώδες μέρος της ομορφιάς, της θηλυκότητας και της ταυτότητας και πως η ίδια είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία. 


Ωστόσο αυτό το κειμενάκι προκάλεσε τα οργισμένα σχόλια πολλών γυναικών και μάλιστα γυναικών που πάσχουν από καρκίνο.
Συγκεκριμένα πολλές γυναίκες ενοχλήθηκαν από την χρήση της λέξης fundamental και τόνισαν πως τα μαλλιά δεν είναι καθόλου θεμελιώδες μέρος της γυναικείας ομορφιάς και πως και οι γυναίκες που έχουν χάσει τα μαλλιά τους μετά από χημειοθεραπείες και τη μάχη τους με τον καρκίνο συνεχίζουν να είναι όμορφες. 

Τελικά η Emily έσβησε το συγκεκριμένο κείμενο από το ποστ της στο οποίο όμως τα αρνητικά σχόλια συνεχίζουν να πέφτουν βροχή
 

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jan 8, 2018 at 6:00pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!