GOSSIP

Σκληρή απάντηση της Kendall Jenner σε όσους σχολίασαν τα σπυράκια της

Την προηγούμενη χρονιά η Kendall Jenner κατάφερε να εκθρονίσει την Gisele και να κατακτήσει την κορυφή στην λίστα του περιοδικού Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του 2017.

Και μπορεί το top model της οικογένειας Kardashian να βρίσκεται στην κορυφή της βιομηχανίας μόδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η εξωτερική της εμφάνιση είναι πάντα άψογη.


Το διάσημο μοντέλο ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από την ακμή και τα σπυράκια συχνά κάνουν την εμφάνισή τους τόσο στο πρόσωπο όσο και σε άλλα σημεία του σώματός της, όπως η πλάτη της.
Και όταν η 22χρονη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της 75ης τελετής απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες, ήταν εμφανές πως κάτω από το μακιγιάζ της, στο πρόσωπό της υπήρχαν σπυράκια.

 


Και πολλοί κακοθελητές έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την εμφάνισή της μέσω social media, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να την υπερασπιστούν και να πουν πως και πάλι έδειχνε εκθαμβωτική.
Και η ίδια η Kendall δεν άντεξε και απαντώντας σε ένα μήνυμα υποστήριξης που έλαβε έγραψε "Never let that s**t  stop you!" (ποτέ μην αφήνετε αυτές τις μαλ***ιες να σας σταματούν". 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!