GOSSIP

Οργισμένο μήνυμα της Kim προς όσους την κατηγόρησαν πως είναι κακή μάνα

Εξοργίστηκε η Kim Kardashian με όσους άσκησαν κριτική για το πως φέρθηκε ως μάνα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα πρόσφατα η Kim αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των εορτών, ο μόλις 2 ετών γιος της Saint, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με πνευμονία. 


Την αποκάλυψη την έκανε μέσω social media και η Kim Kardashian θέλησε να ευχαριστήσει το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που φρόντισε το γιο της και να μοιραστεί το πόσο πολύ τρόμαξε η ίδια.
Ωστόσο πολλοί έσπευσαν αν την κατηγορήσουν πως ενώ η υγεία του γιου της κινδύνευε η ίδια δεν στάθηκε στο πλευρό του, αλλά προτίμησε να πάει σε πάρτι και να διοργανώσει και πάρτι στο σπίτι της για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Αυτά τα σχόλια εξόργισαν την Kim που έσπευσε μέσω twitter να ξεκαθαρίσει πως ο γιος της νοσηλεύτηκε 4 μέρες μέχρι και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου και πως δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του και θύμισε σε όλους πως η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν την Κυριακή, όταν πια ο γιος της είχε διαφύγει τον κίνδυνο. Και παράλληλα η Kim είπε πως κανείς να μην τολμήσει να τη δοκιμάσει και να τεστάρει τα όριά της σε θέματα που αφορούν τα παιδιά της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!