GOSSIP

Οι 10 ηθοποιοί που έσπασαν τα ταμεία το 2017 - Δεν φαντάζεστε ποιος είναι πρώτος

Ανακοινώθηκε η ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes με τους ηθοποιούς που έβγαλαν τα μεγαλύτερα εισοδήματα το 2017 αφού οι ταινίες τους έσπασαν τα ταμεία σε εισπράξεις.

Ο ηθοποιός Vin Diesel  κατατάχτηκε πρώτος στη λίστα του Forbes με τους ηθοποιούς που έχουν το μεγαλύτερο εισόδημα, καθώς έφτασε τα 1,6 δισ. δολάρια από τις εισπράξεις των εισιτηρίων, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να προέρχεται από την κινηματογραφική σειρά «Fast and the Furious».

Η όγδοη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017 και έφτασε τα 1,2 δισ. δολάρια στο διεθνές box office. Η ίδια ταινία ώθησε στη δεύτερη θέση της λίστας τον Ντουέιν Τζόνσον με ακαθάριστο ποσό εισπράξεων 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το 2017, ο Τζόνσον πρωταγωνίστησε στο «Baywatch» και το «Jumanji: Welcome to the Jungle», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η αστέρας της ταινίας «Wonder Woman»  Gal Gadot κατατάχθηκε τρίτη με ακαθάριστο ποσό εσόδων 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Emma Watson ακολούθησε με σχεδόν 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο υπολογισμός έγινε λαμβάνοντας υπόψη τις πωλήσεις των ταινιών μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν οι ταινίες κινούμενων σχεδίων, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν οι φωνές των ηθοποιών.

1. Vin Diesel (1,6 δισ. δολάρια)
2. Dwayne Johnson (1.5 δισ. δολάρια)
3. Gal Gadot (1.4  δισ. δολάρια)
4. Emma Watson (1.3 δισ. δολάρια)
5. Johnny Depp (1.1  δισ. δολάρια)
6. Daisy Ridley (1.08 δισ. δολάρια)
7. Tom Holland (888 εκατ. δολάρια)
8. Chris Pratt (864 εκατ. δολάρια)
9. Chris Hemsworth (845 εκατ. δολάρια)
10. John Boyega (815 εκατ. δολάρια)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!