GOSSIP

Ο Στέλιος Ρόκκος παντρεύτηκε την... Λελέ του [εικόνες]

Στα 52 του χρόνια ο διάσημος τραγουδιστής και μουσικός Στέλιος Ρόκκος έκανε τον 4ο γάμο του με την αγαπημένη του Ελένη Γκόφα.

Ο Στέλιος και οι φίλοι της Ελένης, την αποκαλούν χαϊδευτικά "Λελέ" και αυτό το όνομα έγραφε και η τούρτα στο candy bar στη δεξίωση που ακολούθησε το γάμο που έγινε πρόσφατα στο δημαρχείο της Λήμνου, στο νησί από όπου κατάγεται ο Στέλιος.


Το ζευγάρι δεν θέλησε να κάνει έναν ανοιχτό γάμο και σύμφωνα με την Espresso, οι καλεσμένοι στον γάμο ήταν ελάχιστοι, καθώς ο Στέλιος και η Ελένη ήθελαν κοντά τους την ξεχωριστή αυτή ημέρα, να είναι μόνο συγγενείς και στενοί φίλοι.


Μετά το δημαρχείο ακολούθησε γαμήλιο γλέντι στην ψαροταβέρνα του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου. Στο πλευρό του ζευγαριού, ήταν και τα τέσσερα παιδιά του τραγουδιστή. Η Έλενα Γκόφα αποκάλυψε μέσω Instagram πως η Υβόννη Μπόσνιακ σχεδίασε το φόρεμα του γάμου της. 

 

 

A post shared by LeleGofa (@lelekomou) on Dec 20, 2017 at 5:15am PST

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του είναι μαζί περίπου επτά χρόνια. Μάλιστα, μπορεί να είχαν περάσει ένα διάστημα χωριστά αλλά επανασυνδέθηκαν γρήγορα και από τότε είναι αχώριστοι.

Η δε Ελένη όλο χαρά ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει πως όλες οι κολλητές φίλες της έσπευσαν να είναι δίπλα της στο γάμο της.

 

 

A post shared by LeleGofa (@lelekomou) on Dec 21, 2017 at 3:48pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!