GOSSIP

O Harry και η Meghan έσπασαν ξανά το βασιλικό πρωτόκολλο

Τελικά αυτό το ζευγάρι έχει βαλθεί να αποδείξει πως το βασιλικό πρωτόκολλο δεν είναι και τόσο αυστηρό και άμα κανείς το θέλει μπορεί να το... γράψει στα παλιά του τα παπούτσια.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και τον γάμο τους που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο, φροντίζουν συνέχεια να σπάνε το πρωτόκολλο σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τη βασιλεία στη Μεγάλη Βρετανία.
Έτσι όχι μόνο αδιαφορούν για στιλιστικές επιταγές του Πρωτοκόλλου στις δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά η Meghan έγινε η πρώτη γυναίκα που αν και δεν έχει παντρευτεί μέλος της βασιλικής οικογένειας και δεν είναι η ίδια γαλαζοαίματη κλήθηκε να κάνει ρεβεγιόν με τη βασίλισσα (σπάζοντας μια παράδοση αιώνων) και τώρα σπάνε ξανά το πρωτόκολλο με την ανακοίνωση της ημερομηνίας του γάμου τους.
Συγκεκριμένα ανακοίνωσαν πως θα παντρευτούν το Σάββατο στις 19 Μαΐου του 2018 και ο γάμος θα γίνει στο εκκλησάκι St George στο Windsor Castle (και κάποιοι παρατήρησαν πως υπάρχει κάτι περίεργο με αυτή την ημερομηνία.


Ποιό είναι αυτό; Το γεγονός πως ο γάμος θα γίνει το Σάββατο. 
Γιατί μπορεί εκατομμύρια άνθρωποι να έχουν παντρευτεί Σάββατο ή Κυριακή, αλλά σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο οι γαλαζοαίματοι δεν παντρεύονται (ούτε κάνουν βαφτίσεις) τα Σαββατοκύριακα σαν τους... κοινούς θνητούς, αλλά κάνουν τις τελετές κάποια καθημερινή. 
Έτσι ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton είχαν παντρευτεί Παρασκευή, η αείμνηση Νταϊάνα και ο Κάρολος είχαν παντρευτεί Τετάρτη και η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ είχε κάνει το γάμο της μια Πέμπτη (στις 20 Νοεμβρίου του 1947).

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!